Nadina Đogić iz Gračanice u pripremi za finale “Miss BiH za Miss svijeta 2015”

0

Nadina Đogić iz Gračanice je finalistica 20-tog jubilarnog izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2015. Missice BiH u ulozi modnih diva poziraju u kolekciji Deichmann obuće Poput pravih diva koje se viđaju na red carpet-u, najljepše djevojke finalistice 20-tog jubilarnog izbora “Miss BiH za Miss Svijeta 2015” počele su s pripremema za predstojeći najznačajnii državni izbor u našoj zemlji a koji će se održati 27.09.2015 godine uz direktan tv prijenos Federalne televizije i televizije Republike Srpske. Ovoga puta najljepše djevojke naše zemlje poziraju u kolekciji Deichmann obuće za sezonu jesen/zima 2015. Kao prava ovisnica o cipelama Nadina Đogić iz Gračanice, finalistica izbora Miss BiH 2015 pokazala je svoj styling koji se idealno uklapa uz kolekciju Deichmann Obuće.

U toku je nagradna igra obuće Deichmann, te Nadina Đogić, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku tako što će lajkati FB stranicu Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njenu fotografiju. Inače, 24 najljepše djevojke finalistice izbora “Miss BiH za Miss Svijeta 2015” nalaze se na 15-dnevnim pripremama u Hotelu LoveYou Too Alacati, Cesme u Turskoj. 20-ti jubilarni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2015 održaće se 27.09. uz direktan tv prijenos Federalne televizije I Televizije Republike Srpske, s početkom u 21:10min. Nadina Đogić iz Gračanice je finalistica 20-tog jubilarnog izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2015 Missice BiH u ulozi modnih diva poziraju u kolekciji Deichmann obuće Poput pravih diva koje se viđaju na red carpet-u, najljepše djevojke finalistice 20-tog jubilarnog izbora “Miss BiH za Miss Svijeta 2015” počele su s pripremema za predstojeći najznačajnii državni izbor u našoj zemlji a koji će se održati 27.09.2015 godine uz direktan tv prijenos Federalne televizije i televizije Republike Srpske.

Ovoga puta najljepše djevojke naše zemlje poziraju u kolekciji Deichmann obuće za sezonu jesen/zima 2015. Kao prava ovisnica o cipelama Nadina Đogić iz Gračanice, finalistica izbora Miss BiH 2015 pokazala je svoj styling koji se idealno uklapa uz kolekciju Deichmann Obuće. U toku je nagradna igra obuće Deichmann, teNadina Đogić, pozivaju svoje sugrađane da im daju podršku tako što će lajkati FB stranicu Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njihovu fotografiju. Inače, 24 najljepše djevojke finalistice izbora “Miss BiH za Miss Svijeta 2015” nalaze se na 15-dnevnim pripremama u Hotelu LoveYou Too Alacati, Cesme u Turskoj. 20-ti jubilarni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2015 održaće se 27.09. uz direktan tv prijenos Federalne televizije I Televizije Republike Srpske, s početkom u 21:10 min.

(Gračanički.ba)

Share.

Comments are closed.