Održana treća poredu MTB biciklijada u organizaciji MTB Trebava

0

Juče je održana treća mtb biciklijada, ove godine u vidu MTB maratona.

Bio je to pravi test sopstvenih sposobnih svih učesnika kojih je bilo negdje oko 100, oni najistrajniji čije je moto “nema odustajanja” su u povratku na Vis dobili nagradu u vihu odličnog graha.

“Ovim putem želimo da se zahvalimo svim učesnicima na odličnom druženju, posebno biciklističkim klubovima koji su organizovano došli i podržali naš rad i trud. Posebno zadovoljstvo je da je tu bila većina klubova sa TK iako je bilo učesnika i iz drugih gradova lijepe nam BiH. Nadamo se da ste zadovoljni stazom i cjelokupnom organizacijom, budite slobodni da u komentarima napišete sve ono što vam se svidjelo, ono što nije ili ako imate primjedbe i sugestije – to možete i u inbox
Kako smo na prethodnim biciklijadama navikli da odradimo i neku manju humanitarnu akciju ove godine nam je komšija i prijatelj Obren Jokić donirao kacige i opremu za djecu koju smo podijelli prije starta. Kako nam je ostao još dio opreme za djecu, ako je vama ili znate neko dijete kome je potrebna kaciga, spd patike, kačketi…javite se u inbox” napisali su na facebook stranici MTB Trebava Gračanica.

Ovaj projekat podržan je od strane Fondaciji tuzlanske zajednice koja je od starta podrška ovom klubu i sve ovo ne bi bilo moguće bez njih. Takođe u kontekstu finansijske podrške moramo spomenuti Grad Gračanica i Turističku zajednicu Gračanica.

Galeriju slika sa ove vožnje možete pogledati na facebook stranici.

Share.

Comments are closed.