Oglasio se i MUP Crne Gore o nestaloj Danki: Uputili apel za građane

0

Međunarodna policijska organizacija Interpol raspisala je u nedjelju žutu potjernicu zbog nestanka dvogodišnje Danke Ilić

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopćilo je danas da u toku potraga za nestalom djevojčicom Dankom Ilić (2) iz Srbije i zamolilo građane Crne Gore da ukoliko imaju informacije o nestaloj djevojčici o tome obavijeste kancelariju Interpola u Pogdorici.

Iz crnogorskog MUP-a su podsjetili da je u vezi sa nestankom Danke Ilić Interpol raspisao žutu potjernicu.

– Molimo sve građane da ukoliko raspolažu korisnim podacima vezanim za nestalu djevojčicu, obavijeste kancelariju NCB Interpola Podgorica na broj telefona 020/243-511, koji je dostupan 24/7 – navodi se u saopćenju MUP-a Crne Gore, objavljenom na mreži X.

Međunarodna policijska organizacija Interpol raspisala je u nedjelju žutu potjernicu zbog nestanka dvogodišnje Danke Ilić. Na sajtu organizacije navedeno je da se djevojčica može prepoznati po visećoj bradavici na lijevom uhu, kao i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na lijevoj nadlaktici.

Pored toga, navodi se da je djevojčica visoka oko 85 centimetara, ima smeđu kosu i braon oči. Žuta potjernica se raspisuje u slučaju potrage za nestalim licicima ili zarad identifikovanja osobe koja ne može da se samoidentifikuje. Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak, 26. marta, oko 13.45 satima u Banjskom polju kod Bora.

Image

(avaz.ba)

Share.

Comments are closed.