Prilika za posao

0
Firma RADIAL doo Stjepan Polje vrši prijem 5 radnika u stalni radni odnos.
Svi zainteresovani da se jave na broj telefona 035/792-358 ili da dođu lično u Firmu RADIAL doo u Stjepan Polju u periodu od 7:00 do 15:00 sati, radi detaljnijih informacija.


Firmi “BIODOM” potrebni atestirani zavarivači. Zainteresirani se mogu javivti u sjedište firme, koja se nalazi kod benzinske pumpe Trgovir u Stjepan Polju.


Firma BEMA BA doo iz Gračanice raspisuje oglas za prijem radnika u radni odnos na poziciji “Operater na mašinama za preradu plastike”, 4 izvršioca. Rad se obavlja u 3 smjene. Prednost imaju kandidati sa radnik iskustvom na istim ili sličnim poslovima.

Prijava se vrši lično u prostorijama kadrovske službe u sjedištu firme BEMA BA doo u Donjoj Lohinji u vremenu od 08:00 do 15:00 sati.
Sve informacije se mogu dobiti na kontakt 035 780 800


Firma BAUMING doo Gračanica raspisuje oglas za prijeme dva radnika u radni odnos. Uslovi za rad su: SSS, pripravnici ili sa radnim iskustvom, muškarci.
Opis posla: Rad na pokretnim i nepokretnim mašinama i vozilima, te drugi poslovi u okviru proizvodnje betonskih elemenata u Gračanici.
Prijave dostaviti na adresu Bauming doo Gračanica, Industrijska zona bb., telefon 035 708 630.


Firma Hajrić Prom doo Gračanica raspisuje konkurs za prijem više radnika u radni odnos. Radna mjesta Tapetari i Žene za rad na mašinama za šivenje

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti u sjedištu firme koja se nalazi u Donjoj Lohinji ili putem telefona 035 714 270
Svi konkursi su otvoreni do popune radnog mjesta!
Share.

Comments are closed.