Razgovarali smo sa Demirom Alibegovićem golmanom MNK Kaskada

0

Kako teku pripreme vašeg kluba ove sezone?

Pa evo sa pripremama smo krenuli tek prije par dana, razlog što smo na nekin način malo zakasnili su najviše turniri koje smo igrali tako da su treneri vidjeli da i tu dosta pripreme vršimo pa su klubske pripreme pomjerili u odnosu na druge klubove premijer futsal lige BiH ali mislim da ćemo biti u potpunosti spremni za natjecanje koje počinje za nekih dvadesetak dana.

Šta očekujete ove sezone i koje su vaše ambicije?
Pošto smo prošle sezone igrali finale Kupa BiH očekivanja ove sezone nisu ništa manja, mislim da bi sa igračkim kadrom koji posjedujemo trebali dosta toga napraviti ali to ćemo još vidjeti na terenu. Liga postaje sve jača i jača i bit će sve teže i teže ali tu smo da se borimo i pokušamo što bolje pokazati ko je i šta je Kaskada i o kakvom kvalitetu igrača je riječ.

Pojačanja za vašu ekipu ove sezone?
Naravno da je ove sezone najzvučnije pojačanje, povratnik u ekipu Kaskade Sead Buljubašić koji je prošle godine bio jedan od najboljih igrača Tuzlanskog Salinesa, zatim tu su Isanović, povratnik Rahim Spahić. Bitno je napomenuti da su u ekipi ostali veoma poznata futsal imena naše države Huskanović, Husejnović, Hamidović, Demirović, Spahić i mladi Džindić, dok je ekipu napustio Emir Milanović.

Share.

Comments are closed.