“ŠPORET DRVA NE VRAĆA” – Humanitarne akcije za našeg sugrađanina Armina

0

Humanitarne akcije za našeg sugrađanina Armina Ćurića pod imenom „ ŠPORET DRVA NE VRAĆA „

Akcija čišćenje odžaka.

Molimo naše sugrađanje da podrže akciju čišćenja odžaka sa ciljem da spasimo jedan život i skratimo svakodnevnu patnju Armina Ćurića iz Gračanice rođenog 1976 godine.

Armin je suprug i otac dvoje djece. Spriječen je da obavlja bilo kakav fizički posao i živi normalan život jer svaki drugi dan mora na dijalizu koja traje po nekoliko sati nakon čega je veoma iscrpljen tj. u lošem stanju.

Zdravstveno stanje mu je svaki dan sve teže i teže.Kako smo već naveli spriječen je da novčano doprinosi svojoj porodici a minimalna pomoć koju prima od države u isnosu 246,96 KM ne može mu biti za potrebne lijekove.

Danas smo potrebni našem sugrađaninu Arminu Ćuriću kako bi opstao u životu. Jedini spas za dalji nastavak njegovog života je transplatacija bubrega koja se izvodi u Francuskoj a košta 40 000 eura. Armin je obavio sve pretrage i da bi ušao u program za transplataciju potrebno je prvo uplatiti navedeni iznos. U
peridu od 2015 godine do danas Armin je uspio sakupiti oko 40 000 KM i dalje ne može sam.

Znamo da živimo u teškom vremenu gdje bez međusobne i uzajamne pomoći teško da možemo obezbjediti velike količine novca potrebne za hitne medicinske operacije.

Molimo vas u ime Armina i u ime njegove porodice da pokušamo zajedničkim snagama da prikupimo što više novca kako bi pomogli čovijeku , ocu, suprugu i našem komšiji da pobjedi ovu bolest koja sve češće prisutna među nama.

Kontakt osobe:

  • Armin Zec
  • Jusuf Ljevšić
  • Alma Mulavdić
Share.

Comments are closed.