U TC FIS otvoren ROYAL SILVER: Jedinstveni nakit na jednom mjestu!

0

Danas je u TC FIS u Gračanici otvorena treća poslovnica bosanskohercegovačke firme ROYAL SILVER koja se bavi prodajom srebrenog nakita, kožne galanterije i parfema .

Za ljubitelje nakita od srebra i poludragog kamenja ROYAL SILVER pripremio je veliki asortiman nakita, koji možete pogledati svakim danom u TC FIS u Gračanici.

ROYAL SILVER u Gračanici donosi dašak luksuza ali po pristupačnim cijenama, a zbog jedinstvenih proizvoda kojoj su originalnost i kvalitet najvažnije odlike, sav nakit podliježe garanciji pa se uz kupovinu dobije potrebni certifikat, kao dokaz vjerodostojnosti brenda i kvaliteta.

U ponudi ćete pronaći srebreni nakit Srebro 925/1000 iz Italije. Ljubitelji srebrenog nakita će uz stručno osoblje moći izabrati autentični proizvod prilagođen ukusima ovih prostora te našem životnom standardu. Iz ponude izdvajaju kraljevski rad, filigran, talijanska kalca, halke, burme, narukvice, naušnice, prstenje, ogrlice te širok asortiman dječijih narukvnica, ogrlica i naušnica, sve do elegantnih garnitura kakve su prigodne za poseban izgled svake mlade ili maturantice.

Za mladence postoji velika ponuda srebrenih burmi, posebno ekskluzivnih cirkonskih burmi.

Pored srebrenog nakita u ponudi imaju:

  • satovi (Daniel Klein, Just Watch, Raptor, Q&Q)
  • muške i ženske markirane torbe – SHOOTER i bosanski brend ILEA bags u raznim bojama i dezenima
  • muškei ženske kožne novčanike i kaiševe koje uvoze iz Njemačke u više boja
  • točene parfeme iz italije od kojih izdvajamo HUGO BOSS, Joop, Bruno Banani i drugi
  • muške i ženske naočale Kristian Olsen i REVEX

Potražite ih u TC FIS u Gračanici svakim danom od 09:00 do 20:30 na adresi Branilaca grada bb.

Share.

Comments are closed.